Producătorul rus de software Luxoft rămâne cu birourile în Novo Park din Pipera până în 2025

Producătorul rus de software Luxoft rămâne cu birourile în Novo Park din Pipera până în 2025
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 oct 2017

Subsidiara locală a furnizorului rus de soluții software Luxoft și-a prelungit contractul de închiriere a spațiilor de birouri din Novo Park din zona Pipera până în 2025. Luxoft ocupă în prezent 9.500 metri pătrați în parcul de birouri, unde se află din 2007. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

 

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

„Luxoft continuă investițiile în România, alegând să prelungească contractul de închiriere a spațiilor de birouri din Novo Park până în 2025. De curând, am inaugurat în cadrul Novo Park un laborator de testare echipamente de retea de mari dimensiuni.În România, numărul nostru de angajați a evoluat pozitiv de la an la an, ne propunem să menținem ritmul actual de creștere și în anii ce urmează”, a declarat Bogdan Pelinescu, Director General al Luxoft Professional România.

ANOFM: Peste 24.000 de locuri de muncă vacante la nivel național. Cele mai multe sunt în București, Prahova și Arad CITEȘTE ȘI ANOFM: Peste 24.000 de locuri de muncă vacante la nivel național. Cele mai multe sunt în București, Prahova și Arad

Luxoft este specializată în dezvoltarea de soluții software la comandă pentru clienți din străinătate, în principal din Europa de Vest și SUA, care activează în diferite industrii precum auto, financiar, telecomunicații, tehnologie, energie, turism și aviație. Cele mai mari proiecte realizate în București sunt în domeniile telecom, auto și financiar.

Cu 1.730 de angajați, Luxoft a avut anul trecut afaceri în România de 286,1 milioane lei și un profit net de 14 milioane lei.

Luxoft Romania este parte a unui grup din Rusia, care a intrat în România în 2008, prin achiziționarea firmei locale de software ITC Networks.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din București, format din șapte clădiri cu o suprafață utilă totală de închiriat de 75.000 de metri pătrați de spații de birouri clasa A, calitate superioară.

Novo Park mai găzduiește companii precum HP Inc România, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Sodexo, Garanti Bank și Unicredit Integrated Business Services România.

viewscnt
Afla mai multe despre
luxoft
novo park