Proiecte noi: Case în formă de navete spațiale și vile cu consum de energie redus cu 90%

Proiecte noi: Case în formă de navete spațiale și vile cu consum de energie redus cu 90%
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 oct 2015

Un grup de investitori din Republica Moldova dezvoltă un proiect de 32 de vile ecologice în apropiere de Șoseaua Alexandriei, la 6,5 km de Piața Unirii din București, valoarea investiției fiind 1,5 milioane euro, anunță organizatorii Târgului Național Imobiliar-tIMOn.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Dezvoltatorii utilizează resurse naturale, respectiv încălzirea geotermală, precum și alte sisteme unice pe piața din România, importate din țările scandinave. Dezvoltatorii implementează standardele privind ”casele pasive” sau ”casele prietenoase cu mediul”, construind locuințe cu un consum de energie redus cu până la 90% față de construcțiile standard. Astfel, costurile de intretinere pe timpul iernii vor fi de aproximativ 15 euro/lună.

De asemenea, compania Lenyry Exclusive Construction a adus pe piața românească un concept de case din structură metalică având linii de design rotunde, arcuite, curbe, dar și drepte. Locuințele pot fi construite în stil roman, mediternean, japonez, minimalist sau glamour, având forme de lotus, sferice sau rotunde.

Proiecte noi: Case în formă de navete spațiale și vile cu consum de energie redus cu 90%

Casele pe structură metalică sunt superioare față de construcțiile clasice (cărămidă etc.), deoarece oferă o mai mare durabilitate și rezistență în timp. Suprafața utilă este cu 20-25% mai mare decât la casele de cărămidă, iar execuția caselor nu este influențată de anotimp. Termenul de execuție al unei astfel de case este între 1 și 3 luni, iar durata de viață este peste 100 de ani.

Prețurile pentru o locuință din structură metalică pleacă de la 30.000 de euro și pot ajunge la 3 milioane de euro, în funcție de cerințele și necesitățile clienților.

Locuințele vor fi prezentate la Târgul Imobiliar Național tIMOn, care începe joi, 22 octombrie, în Piața Constituției.

viewscnt
Afla mai multe despre
locuinte
investitie
proiecte