Proiectul logistic preluat de CTP de la Prologis, închiriat aproape în totalitate

Proiectul logistic preluat de CTP de la Prologis, închiriat aproape în totalitate
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 nov 2015

Compania austriacă de logistică Quehenberger Logistics a închiriat 19.450 de metri pătrați în parcul CTPark Bucharest West, preluat recent de la grupul american Prologis. Quehenberger va livra servicii logistice și de distribuție către clienți precum Continental.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Unul din spații, care va fi predat în data de 1 februarie 2016, este închiriat pentru 10 ani, iar pentru cealalt predarea se va face pe 15 octombrie 2016. Cu acest contract de închiriere, CTP a atins un grad de ocupare de aproape 100% în proiectul CTPark Bucharest West.

“Quehenbeger este un partener tradițional al CTP în Republica Cehă și CTP este bucuros să extindă acest parteneriat și în România. Achiziționarea portofoliului Prologis în România înseamnă că acum CTP este unul dintre cei mai mari jucători de pe piață. Interesul nostru și al chiriașilor noștri continuă să crească pentru piața românească”, a declarat Remon Vos, CEO CTP.

CTP a cumpărat fostul parc de logistică ProLogis, cu o suprafață de 108.000 metri pătrați de depozite de clasă A și circa 372.000 metri pătrați de teren. Pe lângă Quehenberger, companii precum Kühne Nagel, Ekol, Cargo Partner, Emag, Gefco, Altex, Geodis și Studio Moderna își desfășoară activitatea în CTPark Bucharest West.

În Europa Centrală, portofoliul CTP de proprietăți industriale de clasă A se ridică la o suprafață închiriabilă de aproximativ 3 milioane de metri pătrați, iar ținta companiei este să ajungă la 5 milioane metri pătrați până în anul 2020.

CTP este un dezvoltator cu sediul în Olanda, care oferă servicii de livrare și management al parcurilor de business high-tech personalizate. Clienții CTP sunt companii locale și internaționale care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală. CTP deține CTPark Network  - cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri în Europa Centrală, cu 2,8 milioane metri pătrați de spații de clasă A în peste 60 de locații

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
prologis
quehenberger