CTP face a treia achiziție în România în acest an, cumpără un parc logistic din Deva

CTP face a treia achiziție în România în acest an, cumpără un parc logistic din Deva
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 aug 2015

Compania CTP a preluat proiectului Deva Logistic Park de la omul de afaceri belgian Yves Weerts, marcând a treia achiziție făcută de operatorul și dezvoltatorul de proiecte logistice fondat în Olanda.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Situat în apropierea autostrăzii A1, parcul, redenumit CTPark Deva, are o suprafață de 43.000 metri pătrați la care se mai adaugă alți 17.000 disponibili pentru dezvoltare. Suma tranzacției nu a fost făcută publică.

"Afacerile noastre se dezvoltă rapid în România, pe măsură ce tot mai multi investitori caută spații de clasa A, premium, pentru activități industriale sau logistice. Cu achiziția CTPark Deva oferim acum depozite de calitate într-un loc nou, premium, situat în vestul țării. Vom continua să construim și să cumpărăm în România spații potrivite pentru partenerii nostri tradiționali", a declarat Remon Vos, directorul executiv al CTP.

Este cea de-a treia achiziție pe care CTP o face în acest an România, după preluarea Mercury Logistics Park din Capitală (100.000 metri pătrați) și a parcului logistic Cefin Arad (90.000 metri pătrați).

În luna iulie, CTP a inaugurat primul proiect dezvoltat integral de către companie, CTPark Turda, către partenerul său Frankische.

CTP este un dezvoltator cu sediul în Olanda și oferă servicii complete de livrare și management al parcurilor de business high-tech personalizate. 

Fondat în 1998 de Remon Vos și Eddy Maas, grupul CTP este al patrulea cel mai mare dezvoltatori de parcuri industriale din Europa, cu un portofoliu de circa 2,5 milioane de metri pătrați și venituri din chirii de 120 milioane de euro.

Compania anunța în 2007 că intenționează să un milion de metri pătrați de parcuri industriale în România, în acest sens cumpărând terenuri totalizând 60 de hectare în Borș, județul Bihor, în Pitești (Argeș) și la Turda, județul Cluj. Proiectele au fost stopate însă din cauza lipsei de chiriași. are un portofoliu imobiliar cu o suprafață închiriabilă de 2,5 milioane de metri pătrați de proprietăți de clasa A în Europa Centrală. Grupul este activ în Cehia, Polonia, Slovacia, Slovenia și România.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
parc logistic deva