Răzvan Ionescu, fost la Telekom, este noul director de marketing al Impact Developer

Răzvan Ionescu, fost la Telekom, este noul director de marketing al Impact Developer
scris 24 oct 2018

Răzvan Ionescu, fost director de marketing B2B al Telekom România, este noul director de marketing al dezvoltatorului imobiliar Impact Developer & Contractor SA.

Răzvan Ionescu își propune ca din noua poziție să accelereze integrarea inovațiilor tehnologice în domeniul imobiliar, inclusiv prin digitalizare și înglobarea tehnologiilor Smart Home și Smart City în proiectele rezidențiale Greenfield și Luxuria. 

Dăncilă nu vrea salariu minim majorat din noiembrie, cum deja a fost redactată hotărârea de guvern: La 1 decembrie sau 1 ianuarie CITEȘTE ȘI Dăncilă nu vrea salariu minim majorat din noiembrie, cum deja a fost redactată hotărârea de guvern: La 1 decembrie sau 1 ianuarie

Înainte de venirea sa la Impact, Răzvan Ionescu a lucrat 14 ani în industria telecomunicațiilor, unde a deținut mai multe funcții de conducere, printre care Marketing Director Business Segment, Director de Strategie si M&A sau Director Regulatory Affairs. 

Impact este controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu. Veniturile semestriale din vânzările de locuințe ale companiei s-au prăbușit cu 40%, iar profitul net s-a evaporat aproape complet. Valoarea medie a unui apartament vândut în prima jumătate a acestui an este de aproximativ 459.000 de lei, în timp ce în primele 6 luni din 2017 prețul mediu era de aproximativ 378.000 de lei.

Compania se concentrează pe dezvoltări imobiliare de amploare, iar cel mai mare proiect al său în momentul de față este cartierul Greenfield Băneasa, din sectorul 1 al Bucureștiului, unde au fost construite până în prezent peste 2.300 de locuințe din cele 6.000 prevăzute.

Dezvoltatorul este listat la bursă, cu o capitalizare de 263,9 milioane lei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
razvan ionescu
impact developer