S-a încheiat prima fază a procesului de modernizare a centrului comercial Liberty Center din București

S-a încheiat prima fază a procesului de modernizare a centrului comercial Liberty Center din București
scris 2 oct 2019

Prima fază a procesului de modernizare a spațiilor comune din centrul comercial Liberty Center a fost finalizată în urma unei investiții de 400.000 euro odată cu deschiderea celui mai mare supermarket Auchan din România, pe o suprafață de 3.600 metri pătrați.

Lucrările de modernizare au constat în îmbunătățirea aspectului general al centrului comercial cu accent pe suprafețele comune, oferind un aer proaspăt clădirii.

”Odată cu deschiderea supermarketului Auchan, în luna septembrie, am finalizat și prima parte a lucrărilor de modernizare. Treptat, prin măsurile strategice pe care le implementăm, transformăm centrul comercial într-o destinație adaptată nevoilor și standardelor consumatorilor din zonă. Pentru a răspunde cât mai bine acestor nevoi, căutăm cele mai bune soluții astfel că spațiul ocupat de Happy Gym a fost preluat de cel mai mare operator autohton de centre de fitness - Stay Fit și de asemenea avem în amenajare, la etajul 1, 1.000 mp pentru servicii medicale. Astfel, gradul de ocupare a Liberty Center, reprezentând contracte semnate, a ajuns în aceasă lună la 91%”, a declarat Corina Stamate, center manager JLL Romania.

EXCLUSIV Ionuț Dumitrescu renunță la investițiile în retail în favoarea birourilor. A vândut un teren către Lidl și primește oferte pentru parcul din Bistrița CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ionuț Dumitrescu renunță la investițiile în retail în favoarea birourilor. A vândut un teren către Lidl și primește oferte pentru parcul din Bistrița

“Estimăm că centrul comercial va înregistra o creștere a traficului cu cel puțin 30% ajungând la 13.000-14.000 pers/zi, care va fi datorată deschiderii Auchan și noilor schimbări din centru. Din punct de vedere al gradului de ocupare, așteptările noastre sunt de a atinge pragul de 95% până la finele anului”, a adăugat Corina Stamate.

Liberty Center, situat în zona de sud a Bucureștiului, este administrat din anul 2017 de compania de consultanță imobiliară JLL.

Centrul comercial, cu o suprafață de 25.700 metri pătrați, are peste 60 chiriași din domeniul fashion, food și entertainment. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
liberty center
auchan