CONFIRMARE NEPI construiește Promenada Craiova pe terenul cumpărat de la Adrian Mititelu

CONFIRMARE NEPI construiește Promenada Craiova pe terenul cumpărat de la Adrian Mititelu
scris 1 oct 2019

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România după valoarea activelor, a finalizat achiziția unui teren de aproximativ 200.000 metri pătrați în Craiova, unde intenționează să construiască centrul comercial Promenada Craiova, informație anunțată în exclusivitate de Profit.ro

Valoarea investiției totale este estimată la aproximativ 110 milioane euro, iar lucrările de construcție vor demara după obținerea tuturor avizelor necesare.

Apple a lansat o avalanșă de update-uri pentru iOS 13 și încă n-a reușit să repare nici cele mai importante bug-uri CITEȘTE ȘI Apple a lansat o avalanșă de update-uri pentru iOS 13 și încă n-a reușit să repare nici cele mai importante bug-uri

NEPI Rockcastle a plătit omului de afaceri Adrian Mititelu circa 22 milioane euro pentru teren, potrivit informațiilor Profit.ro.

Mall-ul Promenada Craiova va avea o suprafață de 70.000 metri pătrați închiriabili, cu o capacitate de peste 150 de magazine de îmbrăcăminte, încălțăminte, înfrumusețare, sport, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copii, servicii, restaurante și cafenele.

Proiectul de retail, situat în apropierea arterei rutiere principale a orașului și în vecinătatea celui mai mare cartier rezidențial, va găzdui printre ancorele principale un hypermarket, un cinema și un  magazin de bricolaj Dedeman.

Proiectul include și construirea de către NEPI Rockcastle a unei șosele de legătură între Calea Severinului și Strada Râului, având 2 benzi pe sens, fapt care va avea o contribuție importantă la dezvoltarea infrastructurii din zonă.

Termenul de finalizare a lucrărilor pentru mall-ul Promenada Craiova este estimat la trimestrul 4 din 2021.

Confirmare: FOTO Lanțul de restaurante La Mama intră în Muzeul Țăranului CITEȘTE ȘI Confirmare: FOTO Lanțul de restaurante La Mama intră în Muzeul Țăranului

În Craiova, stocul  modern de retail a fost calculat la 102.500 de metri pătrați, echivalentul unei densități de 380 de metri pătrați la mia de locuitori. Principalele proiecte de retail din oraș sunt Electroputere Parc și Mercur.

Portofoliul NEPI din România mai cuprinde Promenada Mall, City Park Constanta, Shopping City Timișoara, Iris Titan Shopping Center Bucuresti, Brăila Mall, Shopping City Deva, Shopping City Galați, Vulcan Value Centre Bucuresti, Pitesti Retail Park, Shopping City Targu Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Satu Mare, galerii comerciale și Floreasca Business Park, The Lake View, City Business Centre (Timișoara), The Office (Cluj) și proprietățile pe segmentul de logistică Râșnov Industrial Facility și Otopeni Warehouse.

viewscnt
Afla mai multe despre
nepi rockcastle
promenada craiova