Schimbare la conducerea Inspectoratului de Stat în Construcții

Schimbare la conducerea Inspectoratului de Stat în Construcții
scris 19 ian 2020

Nelu Stelea a fost revocat din funcția de inspector general al Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC), cu rang de secretar de stat, potrivit unei Decizii semnată de premierul Ludovic Orban și publicată în Monitorul Oficial.

În locul său, în funcția de inspector general al Inspectoratului de Stat în Construcții, a fost numit Paul Racoviță, care până în prezent era inspector general adjunct al instituției, scrie News.ro.

De altfel, Racoviță a mai ocupat această funcție din 2013 până în 2015, la propunerea vicepremierului din acea dată, Liviu Dragnea, în subordinea căruia se afla ISC. Până la acel moment, el fusese purtătorul de cuvânt al instituției.

Trump readuce burgerii și cartofii prăjiți în școlile americane. Sfidare adusă lui Michelle Obama CITEȘTE ȘI Trump readuce burgerii și cartofii prăjiți în școlile americane. Sfidare adusă lui Michelle Obama

În martie 2015, Racoviță a fost revocat de la conducerea ISC de premierul de atunci, Victor Ponta, și trecut pe postul de inspector general adjunct al instituției. În decizia premierului era menționat că schimbarea a fost efectuată la propunerea ministrului de atunci al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea.

Nelu Stelea fusese numit la conducerea ISC în iulie 2019 de către Viorica Dăncilă.

De asemenea, Ionuț Cotarcea a fost numit inspector general adjunct al ISC, cu rang de subsecretar de stat.

viewscnt
Afla mai multe despre
inspectoratul de stat în construcții
nelu stelea