Societatea de Construcții Napoca, venituri semestriale de aproape 4 ori mai mari și profit de peste un milion de lei

Societatea de Construcții Napoca, venituri semestriale de aproape 4 ori mai mari și profit de peste un milion de lei

Compania s-a listat la BVB la finele lunii aprilie. Sursa foto: pagina de Facebook a BVB.

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 15 aug 2016

După ce a avut pierderi la primul trimestru, Societatea de Construcții Napoca, a trecut pe profit cu un rezultat pozitiv de 1,14 milioane lei, în condițiile unei explozii a afacerilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Societatea de Construcții Napoca (NAPO) a obținut în prima jumătate a anului venituri totale operaționale de 38,22 milioane lei, cu 259,55% mai mari decât cele de 10,63 milioane lei din perioada similară a anului trecut. În același răstimp, cheltuielile totale din exploatare s-au majorat cu 253,85%, la 37,19 milioane lei. Din diferența celor 2 indicatori financiari, rezultă un profit net de 1,14 milioane lei, de peste 18 ori mai mare decât suma cu puțin peste 62.000 de lei cât a reprezentat câștigul net în S1 2015. La T1, compania afișa o pierdere de aproape 1 milion de lei.

Degringoladă în piața imobiliară canadiană CITEȘTE ȘI Degringoladă în piața imobiliară canadiană

Compania avea la 30 iunie active totale de 101,46 milioane lei, cu aproape un sfert mai mari decât la 30 iunie 2015, în timp ce în același interval datoriile totale au urcat cu 51,87%, la 59,90 milioane lei, de la 39,44 milioane lei.

Societatea de Construcții Napoca, controlată de omul de afaceri Ioan Bene, s.a delistat de pe piața Rasdaq în toamna trecută, pentru a reveni la cota Bursei de Valori București în luna aprilie a acestui an. Titlurile companiei se tranzacționează sporadic, pe volume derizorii, uneori de doar câțiva lei, iar la ultima cotație din ședința de tranzacționare din 29 iulie, de 1,855 lei/acțiune, emitentul are o capitalizare bursieră de 11,56 milioane lei (2,59 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
constructii
napoca
bvb
bursa