Speedwell finalizează Record Park Offices și refinanțează împrumutul de la BRD Société Générale

Speedwell finalizează Record Park Offices și refinanțează împrumutul de la BRD Société Générale
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 aug 2021

Dezvoltatorul imobiliar Speedwell, fondat de antreprenorii belgieni Jan Demeyere și Didier Balcaen, a finalizat construcția Record Park din Cluj-Napoca.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Împrumutul inițial primit de Speedwell din partea BRD Société Générale, pentru dezvoltarea Record Park, a fost refinanțat de aceeași bancă, drept urmare a finalizării cu succes a proiectului.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

Dezvoltatorul Speedwell și BRD Société Générale au demarat parteneriatul în anul 2018, în momentul semnării acordului de finanțare pentru componenta de birouri a proiectului mixed-use Record Park. Banca a oferit la momentul respectiv un împrumut de 12.1 milioane de euro pentru dezvoltarea birourilor Record Park.

Cele două părți implicate continuă colaborarea după finalizarea proiectului Record Park, iar BRD Société Générale refinanțează împrumutul inițial, care acum ajunge la suma de 22 milioane de euro.

Record Park include spații de birouri, comerciale și o componentă rezidențială.

Lucrările de construcție pentru componenta office au fost finalizate la sfârșitul anului 2020, iar spațiul a fost închiriat unui număr mare de chiriași, printre care MHP Porsche, MassMutual, Yardi, COS, Stradale, The Home, Artmark Dental, Mitzu Café și Royal Charis Academy.

Tranzacție - Cinematograful Hollywood Multiplex, vândut directoarei financiare a ProVideo - cedat acum unui holding printre ai cărui acționari turci este și administratorul Movieplex CITEȘTE ȘI Tranzacție - Cinematograful Hollywood Multiplex, vândut directoarei financiare a ProVideo - cedat acum unui holding printre ai cărui acționari turci este și administratorul Movieplex

“Ne bucurăm de finalizarea cu succes a proiectului Record Park Offices și de livrarea acestuia către chiriași. Următorul pas a fost reprezentat de refinanțarea împrumutului pentru dezvoltare, care, după refinanțare, ajunge la suma de 22 de milioane de euro. Așteptăm cu nerăbdare să adăugăm mai multe astfel de proiecte portofoliului nostru.” a declarat Didier Balcaen, CEO și CO-Fondator Speedwell.

viewscnt
Afla mai multe despre
speedwell
record park offices