Hotelul ibis de lângă Universitatea Politehnică din București, deschis alături de un dezvoltator imobiliar

Hotelul ibis de lângă Universitatea Politehnică din București, deschis alături de un dezvoltator imobiliar
scris 9 aug 2021

Accor își extinde rețeaua cu o unitate ibis în București, în parteneriat cu dezvoltatorul imobiliar Novum Business Services, care intră astfel într-un nou domeniu.

Novum Invest este un dezvoltator imobiliar cu o experiență de 10 ani pe piața din România, ridicând ansambluri rezidențiale în zone precum Prelungirea Ghencea, Nerva Traian, Splaiul Independenței sau 13 Septembrie.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

Firma este controlată de Ionuț Fleancu și Dan Dobre

Hotelul Bucharest Politehnica este poziționat lângă intrarea principală în Campus, din Splaiul Independenței, și are 158 de camere.

Creat în 1974, ibis este lider european pe segmentul hotelurilor economice, și al patrulea cel mai mare lanț hotelier din lume în categoria sa, cu peste 1.200 de hoteluri.

viewscnt
Afla mai multe despre
orbis
ibis
politehnica
hotel