Speedwell semnează cu Garanti BBVA pentru Clădirea 2 a proiectului The Ivy

Speedwell semnează cu Garanti BBVA pentru Clădirea 2 a proiectului The Ivy
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 ian 2022

Dezvoltatorul imobiliar Speedwell, fondat de antreprenorii belgieni Jan Demeyere și Didier Balcaen, a semnat un nou acord de finanțare cu Garanti BBVA, pentru construirea celei de-a doua clădiri din proiectul The Ivy. Valoarea totală a împrumutului a ajuns astfel la 15 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Situat pe strada Jandarmeriei, în nordul Bucureștiului, în apropiere de pădurea Băneasa, The Ivy este un proiect rezidențial cu 800 de apartamente, repartizate în 10 clădiri cu regim de înălțime P+6, care se întind pe o suprafață de 5 hectare.

Primăria Capitalei a devenit proprietarul Hanului Solacolu. Nicușor Dan: Avem undă verde pentru începerea lucrărilor CITEȘTE ȘI Primăria Capitalei a devenit proprietarul Hanului Solacolu. Nicușor Dan: Avem undă verde pentru începerea lucrărilor

În apropierea The Ivy, Speedwell a finalizat recent o clădire de birouri, MIRO. 

Ansamblul va fi construit în patru faze. În prezent, lucrările sunt în desfășurare la Clădirea 1 și 2, parte din Faza 1 a proiectului.

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park  în Cluj-Napoca, Triama Residence, The IVY, MIRO  și  SpacePlus în București,  Paltim în Timișoara și  Riverside City în Râmnicu-Vâlcea.

viewscnt
Afla mai multe despre
speedwell
the ivy