Stocul de spații industriale și logistice din România va depăși în acest an pragul de 5 milioane de metri pătrați

Stocul de spații industriale și logistice din România va depăși în acest an pragul de 5 milioane de metri pătrați
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iun 2020

Stocul de spații industriale și logistice din România totaliza la finele lunii martie 4,66 milioane de metri pătrați și se preconizează că în acest an va depăși pragul de 5 milioane de metri pătrați, dacă dezvoltatorii vor finaliza toate proiectele anunțate până la sfârșitul anului, a anunțat compania de consultanță imobiliară JLL.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

”Stocul de spații industriale și logistice din România totaliza la finele lunii martie 4,66 milioane de metri pătrați și se preconizează că în acest an va depăși pragul de 5 milioane de metri pătrați, dacă dezvoltatorii vor finaliza toate proiectele anunțate până la finele lui 2020. Până acum, criza Covid-19 nu a schimbat planurile dezvoltatorilor de proiecte industriale și logistice, care au anunțat cel puțin 600.000 metri pătrați spații noi în acest an”, arată compania într-un comunicat citat de News.ro.

CONFIRMARE FOTO Investiție de aproape 3 miliarde euro în cel mai mare plan din București și unul din cele mai mari în România: cele mai înalte clădiri, cea mai mare piață, cel mai mare coworking CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Investiție de aproape 3 miliarde euro în cel mai mare plan din București și unul din cele mai mari în România: cele mai înalte clădiri, cea mai mare piață, cel mai mare coworking

De altfel, în primele trei luni ale acestui an, companiile de producție au fost cei mai activi pe piața închirierilor de spații industriale și logistice.

viewscnt
Afla mai multe despre
spatii comerciale
logistice
jll romania