SVN Romania își întărește managerială

SVN Romania își întărește managerială

SVN parteneri New Homes Division

Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mai 2024

Compania de consultanță imobiliară SVN Romania i-a numit pe Gabriel Voicu (vicepreședinte al companiei), Victor Vremera (COO) și pe Mircea Marin (senior sales project manager) în poziția de parteneri ai diviziei New Homes, care își desfășoară activitatea pe segmentul rezidențial nou, oferind servicii de consultanță și vânzare pentru proiectele rezidențiale noi. Concomitent, Victor Vremera a fost numit director de operațiuni al SVN Romania.

”Numirile celor trei noi parteneri reprezintă o recunoaștere a rezultatelor excepționale înregistrate de către aceștia de-a lungul anilor și marchează o nouă etapă în dezvoltarea activității companiei pe segmentul rezidențial nou. Vom continua să ne extindem, lucrăm îndeaproape cu investitori care vor lansa noi proiecte în perioada următoare și avem ca obiectiv atingerea unui nivel de 2.500 de locuințe noi vândute anual în București, direct de la dezvoltator”, a declarat Andrei Sârbu, CEO SVN Romania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
DECIZIE Măsură împotriva ”clanurilor imobiliare”: Închisoare de până la 5 ani pentru cei care fac presiuni asupra proprietarilor astfel încât să își vândă imobilele CITEȘTE ȘI DECIZIE Măsură împotriva ”clanurilor imobiliare”: Închisoare de până la 5 ani pentru cei care fac presiuni asupra proprietarilor astfel încât să își vândă imobilele

Piața rezidențială locală a înregistrat rezultate bune în prima parte a acestui an, cu o creștere anuală a vânzărilor de locuințe de 26% la nivel național înregistrată în perioada ianuarie – aprilie, respectiv o creștere de 33% a vânzărilor de locuințe în București – Ilfov față de aceeași perioadă din 2023, conform statisticilor Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

SVN Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară active în România și compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidențial. În cei cinci ani de activitate, compania a tranzacționat peste 6.000 de locuințe noi direct de la dezvoltator, cu o valoare cumulată de peste 700 de milioane de euro, având în portofoliul actual peste 10 proiecte rezidențiale în București și în țară. SVN Romania are mai multe birouri regionale, în Brașov și Cluj – Napoca, respectiv Arad, Bacău, Constanța, Oradea, Ploiești, Sibiu, Timișoara și Târgoviște pentru SVN Credit Romania.

La nivel internațional SVN are peste 200 de birouri în opt țări și regiuni, în care activează peste 1.600 de  consultanți imobiliari și personal administrativ.

viewscnt
Afla mai multe despre
svn romania
new homes