Telus International își extinde birourile cu 3.000 de metri pătrați în AFI 4&5

Telus International își extinde birourile cu 3.000 de metri pătrați în AFI 4&5
scris 14 iun 2016

AFI Europe România a închiriat 3.000 de metri pătrați pentru extinderea birourilor furnizorului de servicii IT Telus International în clădirea AFI Park 4&5, pe lângă cele cinci etaje pe care compania le ocupă deja în AFI Park 3.

Astfel, clădirea AFI Park 4&5 ajunge la o rată de ocupare de 70%.

”Prin semnarea acestui nou contract pentru AFI Park 4&5, ne apropiem de închirierea completă a clădirii și atingerea unui grad de ocupare de 100% pentru întreg proiectul de birouri AFI Park”, a spus David Hay, CEO AFI Europe România.     

Telus International are peste 22.000 de angajați în toată lumea, inclusiv în SUA, Canada, Europa, America Centrală și Asia și realizează anual peste 175 de milioane de interacțiuni cu clienții prin intermediul apelurilor de voce, email, chat și canalele de social media, pentru domenii precum telecomunicații, utilități, tehnologie, gaming, finanțe, retail, e-commerce, călătorii, logistică și sănătate.

SII România își mută sediul în AFI Park 4 CITEȘTE ȘI SII România își mută sediul în AFI Park 4

AFI Park 4&5 (32.000 metri pătrați) reprezintă a patra fază a AFI Park, care include cinci clădiri de Clasa A, ce totalizează 70.000 de metri pătrați închiriabili. Proiectul de birouri, conectat cu centrul comercial AFI Palace Cotroceni (82.000 metri pătrați închiriabili), este dispus pe 12 etaje deservite de două niveluri de parcări subterane și un parter care găzduiește spații de retail.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este unul dintre jucătorii importanți în domeniul imobiliar, cu operațiuni în Europa Centrală și de Est din 1997, iar în România din 2005.

Portofoliul diversificat al AFI Europe include centre comerciale și proprietăți de retail, parcuri de business și dezvoltări rezidențiale de mare amploare și cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria și Letonia.

viewscnt
Afla mai multe despre
afi park 4&5
afi europe
cladiri de birouri
telus international