Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 26 aug 2021

Dezvolatorul imobiliar anunță că apartamentele din primele două tronsoane sunt vândute în proporție de 90% și este pregătit să dea startul vânzărilor din cel de-al treilea tronson.

Ce  oferă?

Situat pe o sufrafață de 5029 mp într-o zonă verde a Brașovului - Cartierul Noua – departe de zgomotul și aglometația urbană, ansamablul rezidențial oferă apartamente luminoase și spațioase cu o vedere panoramică.

Ansamblul este alcatuit din trei imobile de diferite nivele și dispune de mai multe locuri de parcare. Clădirile sunt proiectate într-un stil unic, fațadele fiind special concepute pentru a asigura prestanță și unicitate, culorile alese îmbinându-se într-un echilibru perfect. 

Calitatea produselor folosite atât pentru edificarea celor trei tronsoane cât și pentru finisaje constituie garanția confortului și siguranței locatarilor.

De ce Transilvania Residence?

Alegerea unei locuințe, în zilele noaste, este o adevărată provocare.  Piața imobiliară inundă de oferte atrăgătoare care te îmbie cu promisiunea unui raport calitate-preț excelent.

Transilvania Residence oferă mai mult de atât, oferă posibiliatea de a petrece timp de calitate cu familia în natură, de a te relaxa, deconecta și încărca cu energia necesară pentru a face față stresului cotidian.

“Din experiența poiectelor imobiliare dezvoltate anterior, căci acest proiect al nostru este al treilea în domeniu, am înțeles că, cel mai mult contează să oferim oamenilor posibiliatea de a trăi o viață de calitate, în confort și în conexiune cu natura. Și astfel am ales locația Transilvania Residence, la doar câțiva pași de Parcul Noua, de Gradina Zoologică și de alte atracții turistice”, a spus Claudiu Secară, reprezentant Transilvania Residence.

Despre apartamente

Echipa de arhitecți a proiectat apartamente cochete și spațiose, cu spații vitrate generoase. Ansamblul pune la dispoziție 146 apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, cu suprafețe de la 45 mp la 110 mp.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

“Apartamentele din tronsoanele 1 și 2 vor fi predate noilor proprietari la începutul lunii decembrie și avem satisfacția că aceșția se vor bucura din plin de magia sărbătorilor de iarna ACASĂ. Pe cei care doresc să-și facă un cadou de sărbători, îi așteptăm în showroom-ul nostru cu oferte imbatabile pentru cele zece apartamente rămase disponibile“, a mai spus Claudiu Secară, reprezentant Transilvania Residence.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

Parcare

În această perioadă, Transilvania Residence oferă un discount de 50% la achiziția locului de parcare.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați site-ul https://transilvaniaresidence.ro. Telefon: 0748157642

Urmărește-ne și pe Google News
viewscnt
Afla mai multe despre
transilvania residence
brașov