Tranzacție: Dezvoltatorul imobiliar Citadela Homes cumpără terenuri ale unui institut de proiectare

Tranzacție: Dezvoltatorul imobiliar Citadela Homes cumpără terenuri ale unui institut de proiectare

Terenurile care urmează să fie cumpărate

scris 26 oct 2017

Dezvoltatorul imobiliar Citadela Homes, parte din Citadela Project, care a dezvoltat complexul Citadela Residence Tineretului din București, va cumpăra două terenuri, în suprafață totală de 6.635 metri pătrați, ale Institutului de proiectare Aquaproiect. Terenurile sunt amplasate pe Splaiul Independenței din Capitală, lângă sediul central al institutului.

Terenurile vor fi cumpărate cu minimum 2,6 milioane euro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Aquaproiect, înființat în 1953, este unul din cele mai mari institute de proiectare din România în domeniul gospodăririi apelor.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Citadela Residence este rezultatul unui parteneriat între Atrium Centers și Alber Holding. Atrium este un grup de firme din Israel și Ungaria, fondat în 2006, ce activează în Europa Centrală și de Est și își desfășoară activitatea în domeniul imobiliar și architectural. Până în prezent a dezvoltat și vândut un mall în România (Atrium Mall Arad) și peste 1.000 de unități locative în ansambluri rezidențiale exclusiviste din Budapesta (The Mentha Park, Platán House, Albatrosz House și Sun City). Administrează 5 centre comerciale în Ungaria (Pecs Plaza, Balaton Plaza, Șopron Plaza și Savaria Plaza) și are în desfășurare mai multe proiecte: shopping mall-uri, hoteluri, clădiri de birouri și apartamente în Ungaria, Israel, Statele Unite și România. 

Tranzacție: One United Properties, care a început construcția unui proiect exclusivist în Primăverii, cumpără cu peste 16 milioane euro clădirea de birouri North Gate din zona Pipera, la executare silită CITEȘTE ȘI Tranzacție: One United Properties, care a început construcția unui proiect exclusivist în Primăverii, cumpără cu peste 16 milioane euro clădirea de birouri North Gate din zona Pipera, la executare silită

Alber este un grup cu capital privat de companii specializate în dezvoltarea, coordonarea și implementarea proiectelor imobiliare de diferite dimensiuni de pe piață de real-estate din România. Până în prezent a dezvoltat proiecte imobiliare în Arad, Oradea, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Bacău. În decursul celor 20 de ani de când activează pe piață românească, Alber Holding a construit și vândut peste 4.000 de unități locative, peste 200.000 de metri pătrați de hale industriale și centre comerciale Lidl și Kaufland. 

Complexul de apartamente Citadela Residence a fost al doilea dezvoltat sub acest brand, după ansamblul de 10 blocuri ridicate la liziera pădurii Făget din Cluj-Napoca. 

viewscnt
Afla mai multe despre
terenuri
aquaproiect
citadela