Vastint România are PUZ pentru un milion de metri pătrați construiți în Sisești

Vastint România are PUZ pentru un milion de metri pătrați construiți în Sisești
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 10 feb 2016

Directorul general al Vastint România, divizia imobiliară a grupului suedez Inter IKEA, a declarat că PUZ-ul pentru zona Sisești, cea mai recentă achiziție a dezvoltatorului, permite dezvoltarea până la un milion de metri pătrați construiți. Acest lucru ar însemna peste 10.000 de locuințe, la o medie de 70 de metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”PUZ-ul este foarte generos, permite până la un milion de metri pătrați construiți. Important este să creăm un proiect care se integrează foarte bine în zonă și în comunitate”, a spus Antoniu Panait, într-o conferință organizată de Imobiliare.ro.

El nu a dat alte informații despre proiectul de la Sisești (în apropiere de Băneasa), care va avea o componentă rezidențială, afirmând că este prematură prezentarea detaliilor și că acum compania lucrează la master plan.

Vastint România anunțat recent că a cumpărat un lot de 48 de hectare în zona Sisești, în imediata apropiere a terminalului Străulești, prevăzut cu stație de metrou și facilități park-and-ride. Băneasa Shopping City, unul dintre cele mai mari centre comerciale din țară, Pădurea Băneasa și Aeroportul Otopeni sunt doar câteva dintre facilitățile din zonă.

Legea dării în plată are efecte asupra pieței imobiliare, chiar dacă nu a fost adoptată CITEȘTE ȘI Legea dării în plată are efecte asupra pieței imobiliare, chiar dacă nu a fost adoptată

Vastint România deține încă două proiecte importante în București: Timpuri Noi Square, amplasat în sectorul 3, cu până la 100.000 metri pătrați de spații de birouri clasa A și comerciale, precum și 50.000 metri pătrați de spații rezidențiale planificate și Business Garden Bucharest, situat în sectorul 6, ce va aduce pe piață 41.000 metri pătrați de de birouri clasa A și spații comerciale.

”Piața din România, din punctul nostru de vedere, este una în care este momentul să se facă investiții de către investitori cu viziune pe termen foarte lung. De aceea, am decis să intrăm în România”, a mai spus Antoniu Panait.

Fondul de investiții Interprime Properties, parte din grupul suedez Inter IKEA, a cumpărat în 2010 platforma Timpuri Noi din București pentru 34,6 milioane de euro.

Vastint Holding este societatea holding din cadrul Diviziei Imobiliare a Inter IKEA și administrează proprietăți dezvoltate în Olanda, Polonia, România, Belgia, Lituania, Letonia și Marea Britanie. În plus, Vastint deține terenuri în toată Europa pentru proiecte viitoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
vastint romania
antoniu panait
inter ikea