Adela Smeu este noul CEO Brico Depôt România

Adela Smeu este noul CEO Brico Depôt România
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2017

Adela Smeu a fost numită CEO al Brico Depôt România, înlocuindu-l pe  Christian Mazauric, acesta urmând a prelua funcția de CEO B&Q UK & Irlanda, din cadrul Kingfisher plc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Adela este în prezent Director Financiar în cadrul Brico Depôt România și s-a alăturat companiei în 2015, anterior fiind timp de 8 ani Director Financiar în cadrul OBI Group. În trecut, Adela a deținut funcții la United Technology Corporation Paris și PwC România.

"Vom continua consolidarea companiei Brico Depôt pe piața din România și ne dorim să fim și mai aproape de clienți pentru a le oferi constant cele mai bune soluții pentru amenajarea și renovarea locuinței", a declarat Adela Smeu.

EXCLUSIV Ministrul Turismului vrea să înlocuiască frunza din brandul turistic al României cu o oaie. Turoperatorii critică și ironizează intenția CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ministrul Turismului vrea să înlocuiască frunza din brandul turistic al României cu o oaie. Turoperatorii critică și ironizează intenția

În aprilie 2013, grupul britanic Kingfisher a cumpărat cele 15 magazine operate de Bricostore România, de la Grup Bresson, pentru 63 de milioane de lire sterline (75 de milioane de euro). Cele 15 unități Brico Dépôt sunt situate în București (Băneasa, Pantelimon, Orhideea, Militari), Pitești, Arad, Oradea, Brașov, Ploiești, Brăila, Călărași, Constanța, Drobeta și Focșani.

Pe piața locală, Brico Dépôt se luptă cu retaileri precum Dedeman, Praktiker, Hornbach, Leroy Merlin sau Mr Bricolage.

Kingfisher este cel mai mare grup de retail de home improvement din Europa și al treilea ca mărime la nivel mondial, cu 1.134 de magazine în 10 țări din Europa. Principalele sale branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Depot și Screwfix. Kingfisher operează de asemenea brandul Koctas, o colaborare de 50% în Turcia cu Grupul Koc.

viewscnt
Afla mai multe despre
christian mazauric
adela smeu
brico depot