Amazon va organiza evenimentul de cumpărături Prime Day în septembrie

Amazon va organiza evenimentul de cumpărături Prime Day în septembrie
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mai 2020

Amazon.com va programa evenimentul anual de cumpărături Prime Day în luna septembrie și va permite livrarea nelimitată de bunuri neesențiale în depozitele sale, potrivit unor surse apropiate situației, citate de Wall Street Journal, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Decizia va permite companiei să se pregătească pentru livrarea unei game mai variate de produse, ceea ce arată să are acum capacitatea să proceseze mai rapid comenzile în depozite și să creeze spațiu pentru un inventar mai larg, scrie News.ro.

Victoria\'s Secret va închide 250 de magazine din SUA și Canada în urma pandemiei CITEȘTE ȘI Victoria's Secret va închide 250 de magazine din SUA și Canada în urma pandemiei

Amazon a refuzat să răspunsă solicitării de informații din partea Reuters.

În luna aprilie, Reuters a scris că gigantul de comerț electronic va amâna acest eveniment major de cumpărături al verii cel puțin până în luna august.

Prime Day, un eveniment de marketing care a fost inaugurat în 2015 pentru a stimula vânzările din vară, când cererea este mai redusă, a fost organizat pâmă acum în iulie, dar compania nu anunță data cu mult timp în avans.

Decizia de amânare înseamnă că Amzon  va avea circa 5 milioane de dispozitive suplimentare pe care ar fi fost de așteptat să le vândă mai devreme, Un exemplu ar fi boxele cu comandă vocală Echo, cau au fost populare în timpul acestui eveniment.

Măsura afectează și comercianții terți, care depind de platforma Amazon pentru obținerea de venituri.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
prime day