ASTĂZI Conferințele „Barometrul e-Commerce”, organizate de Profit.ro în parteneriat cu DPD România. De ce iubim femeile e-Shopper

ASTĂZI Conferințele „Barometrul e-Commerce”, organizate de Profit.ro în parteneriat cu DPD România. De ce iubim femeile e-Shopper
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mar 2023

Devenite deja o tradiție, Conferințele „Barometrul e-Commerce”, organizate de Profit.ro în parteneriat cu DPD România, oferă prilejul unor discuții valoroase despre comerțul online din România și din Europa, la care participă unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În acest an, conferința va fi organizată astăzi, de la ora 10.30,, la Marriott Grand Hotel Bucharest, urmând să fie transmisă în direct și de PROFIT NEWS TV. 

DETALII AICI

Baza acestor discuții o reprezintă informațiile și studiile proaspete furnizate de experții europeni ai grupului Geopost. Seria „De ce iubim femeile” își propune să ofere informații relevante despre comerțul electronic într-un an 2022 marcat de război, criză energetică și inflație și despre tendințele anului 2023.

O perspectivă interesantă identificată de DPD România este cea a e-shoppingului la genul feminin, care are o influență importantă pe anumite categorii.

Dar discuțiile vor merge în mai multe direcții. Una dintre ele se referă la piețele regionale, cu rate de creștere mai mari decât cea din România, care pot constitui oportunități bune de afaceri pentru magazinele online din România.

Am pregătit prezentări detaliate asupra realităților de pe aceste piețe, asupra așteptărilor pe care le au  de la magazinele online românești consumatorii din Bulgaria, Grecia, Polonia, Slovacia și Ungaria, precum și pașii de urmat pentru a intra cu succes pe aceste piețe.

Invitații speciali la conferința „Barometrul e-Commerce. De ce iubim femeile e-Shopper”, reprezentanți ai unor companii cu rol important în piața comerțului electronic, își vor prezenta perspectivele asupra acestui subiect.

TEME ABORDATE:

Portretul-robot al e-shopperului din România și din Europa.

Ce preferă femeile e-shopper și de ce le iubim atât de mult. Tendințe ale anului 2023.

Extinderea pe piețele regionale Ce așteptări au de la magazinele online din România clienții de pe piețele regionale de interes (Bulgaria, Grecia, Polonia, Slovacia și Ungaria).

Perspective economice ale comerțului online în anul 2023.

Răspunsurile pieței de curierat la cerințele tot mai specifice ale clienților, în contextul provocărilor anului 2023.

DETALII AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
dpd
e-shopper