Auchan anunță că a dezvoltat peste 80 filiere de produse românești

Auchan anunță că a dezvoltat peste 80 filiere de produse românești
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 feb 2024

Retailerul francez Auchan transmite că a dezvoltat pe piața locală, până în prezent, peste 80 de filiere de produse românești, în diverse categorii alimentare: de la legume și fructe, carmangerie, băcănie, ouă, pește, lactate, unele dintre acestea Bio, numărul acestora urmând să ajungă la 100 până la finalul acestui an. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Filierele sunt colaborări pe termen lung cu producătorii locali, prin care Auchan pune la dispoziția clienților produse cu trasabilitate controlată, de la sămânță până la raft”, spune Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Retail România. 

FOTO Șeful ANPC, despre lanțul Mega Image: Este deja prea mult. Unor magazine le vom stinge lumina! CITEȘTE ȘI FOTO Șeful ANPC, despre lanțul Mega Image: Este deja prea mult. Unor magazine le vom stinge lumina!

Grupul francez Auchan a intrat pe piața românească în 2006.

Retailerul are în porto­foliu peste 430 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 7 supermarketuri și aproape 400 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care majoritatea în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro.

Afacerile Auchan România au avansat cu 9%, la 6,937 miliarde de lei în 2022, conform celor mai recente date disponibile. Profitul net a urcat cu 17%, la 100,321 milioane de lei.

Potrivit termene.ro, acționarii Auchan România sunt Monicole Exploitatiemaatschappij BV (Olanda) - 75% și Auchan Retail International (Franța) - 25%.

viewscnt
Afla mai multe despre
auchan
produse