Brandul de mobilier de lux Divani&Sofa’ investește 3 milioane de euro într-un nou showroom

Brandul de mobilier de lux Divani&Sofa’ investește 3 milioane de euro într-un nou showroom
scris 20 ian 2022

Brandul de mobilier de lux Divani&Sofa’ a deschis un nou showroom, în Otopeni, cu o suprafață de vânzare de 2.000 metri pătrați, după o investiție totală de 3 milioane de euro.

În 2021, brandul de mobilier de lux a mărit numărul de magazine din țară, prin deschiderea a două showroom-uri în Brașov și Constanța, în ianuarie și august, fiecare având o suprafață de vânzare de 1.500 metri pătrați. Investițiile făcute de Divani&Sofa’ anul trecut pentru cele două locații s-au ridicat la aproximativ 1,4 milioane de euro. 

SURPRIZĂ Sacha Dragic, fondatorul Superbet, intră pe piața de capital CITEȘTE ȘI SURPRIZĂ Sacha Dragic, fondatorul Superbet, intră pe piața de capital

,,Estimăm că deschiderea celor trei locatii - Brasov, Constanta, Otopeni - va aduce o crestere a afacerii de circa 30% in 2022 și va avea ca efect consolidarea pozitiei noastre în piată. Misiunea brandului Divani&Sofa’ este aceea de a oferi calitate clienților prin furnizarea de produse si servicii la cele mai înalte niveluri”, spune Lorenzo Dimagli, owner & founder Divani&Sofa’.

În 2021, cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la peste 7 milioane de euro, în creștere cu aproximativ 2 milioane de euro, față de 2020. Divani&Sofa’ deține acum 7 magazine la nivel național - trei în București și câte unul în Brașov, Constanța. Timișoara și Cluj, însumând aproximativ 14.000 mp spațiu de vânzare.

viewscnt
Afla mai multe despre
divani&sofa’ mobila