Carrefour și Uber Eats extind în Franța și Belgia noul lor serviciu de livrare

Carrefour și Uber Eats extind în Franța și Belgia noul lor serviciu de livrare
scris 27 iul 2020

Retailerul francez Carrefour și Uber Eats au anunțat luni că vor extinde în Franța și Belgia noul lor serviciu de livrare, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Uber Eats este serviciul global de livrare de mâncare al companiei americane de ridesharing Uber Technologies Inc, scrie Agerpres.

Apple și Amazon, anchetate în Italia pentru că ar limita concurența pe piața online CITEȘTE ȘI Apple și Amazon, anchetate în Italia pentru că ar limita concurența pe piața online

Serviciul, lansat inițial în 6 aprilie, era menit să-i ajute pe parizieni să cumpere bunuri esențiale și alimente, în contextul măsurilor de izolare adoptate la nivel național pentru a stopa extinderea pandemiei de coronavirus (COVID-19).

Utilizatorii pot alege prin telefon sau pe aplicația ori pe site-ul Uber Eats un magazin Carrefour pentru a comanda produsele dorite, inclusiv produse alimentare, de igienă și de curățare. Clienții vor primi livrările acasă, într-un interval mediu de 30 de minute.

Inițial au fost incluse în program aproximativ 15 magazine Carrefour din Paris și regiunea limitrofă. În 20 iulie, erau deja în program 330 de unități, a informat retailerul francez.

viewscnt
Afla mai multe despre
carrefour
uber eats