Casa Albă nu are în vedere alte măsuri comerciale împotriva Chinei, pe lângă cele anunțate

Casa Albă nu are în vedere alte măsuri comerciale împotriva Chinei, pe lângă cele anunțate
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 apr 2018

Administrația președintelui Donald Trump nu are în plan, în acest moment, să ia noi măsuri comerciale de amploare împotriva Chinei și se concentrează pe cele anunțate deja, a declarat miercuri un oficial al Casei Albe, citat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oficialul a spus că administrația este conștientă de reacția pieței la conflictul comercial cu Beijingul, dar a explicat că fundamentele economice și tendințele pe termen lung sunt mai convingătoare pentru oficialii Casei Albe, scrie News.ro.

Reprezentantul pentru Comerț al Statelor a prezentat marți lista cu produsele importante din China, majoritatea de înaltă tehnologie, în valoare de 50 de miliarde de dolari, pentru care Statele Unite vor impune tarife vamale de 25%, scopul fiind de a determina autoritățile de la Beijing să renunțe la politica de atragere a tehnologiei americane în China.

Producătorul Scandia Sibiu și Bucegi a cumpărat o companie din Spania, tranzacție de 2,8 milioane euro. Spaniolii sunt pe piață de 114 ani CITEȘTE ȘI Producătorul Scandia Sibiu și Bucegi a cumpărat o companie din Spania, tranzacție de 2,8 milioane euro. Spaniolii sunt pe piață de 114 ani

Autoritățile chineze au ripostat miercuri prin anunțarea unei liste de 106 produse americane importate, între care soia, avioane și vehicule, cu o valoare cumulată de 50 de miliarde de dolari, pentru care vor impune la rândul lor tarife de până la 25%.

viewscnt
Afla mai multe despre
sua
china
casa alba