Cel mai mare furnizor de mașini pentru grădinărit din Cehia face în România primul pas alături de noii parteneri

Cel mai mare furnizor de mașini pentru grădinărit din Cehia face în România primul pas alături de noii parteneri
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 9 feb 2023

Hecht Motors, cel mai mare furnizor ceh de mașini pentru grădinărit, a deschis o sucursală la București și apreciază că România este o piață cu potențial de creștere considerabil. Operațiunea reprezintă primul pas al extinderii regionale după intrarea fondului de private equity al Genesis Capital în acționariat, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

În toamna anului trecut, Genesis Private Equity Fund IV a achiziționat o participație minoritară la Hecht Motors, de la cei doi fondatori, Jan Kovačka și Rudolf Runštuk.

Grupul, înființat în anul 1994, are acum 600 de angajați în patru țări – Cehia, Slovacia, Ungaria și Polonia, în primele două fiind liderul pieței de echipamentele de grădinărit.

Smithfield semnează o nouă achiziție strategică în România. Tranzacția, pe masa Concurenței CITEȘTE ȘI Smithfield semnează o nouă achiziție strategică în România. Tranzacția, pe masa Concurenței

“În ultimii ani, am atins o creștere anuală de 15 până la 20%. Avem o viziune clară pentru viitor și ceea ce dorim să realizăm în următorii 5 până la 7 ani. Obiectivul principal este să întărim poziția Hecht pe piețele de bază (Cehia, Slovacia, Ungaria și Polonia) și să ne extindem pe noi piețe cu un potențial de creștere considerabil", spune Rudolf Runštuk.

Hecht Motors are un model de afaceri unic, care combină un portofoliu cuprinzător de produse cu o rețea mare de retail, susținută de canale de vânzare online și canale de distribuție angro, ceea ce creează oportunități de expansiune și creștere, potrivit Genesis Capital.

Grupul vinde produse pentru casă și grădină – echipamente, utilaje, scule - , ca și biciclete electrice, ATV-uri și motociclete electrice.

viewscnt
Afla mai multe despre
hecht motors extindere