Cele mai confortabile scaune și fotolii din lume, de la Stressless, la SensoDays în Showroom

Cele mai confortabile scaune și fotolii din lume, de la Stressless, la SensoDays în Showroom
scris 6 aug 2020

Arta confortului a trasat în ultimii ani direcții inovatoare, iar elementul practic a fost și el tot mai bine conturat. Scaunele, fotoliile și canapelele Stressless sunt concepute atât prin prisma designului și funcționalității, iar coordonatele principale sunt acum confortul, luxul si relaxarea.

Cu un sistem patentat și calitate recunoscută peste tot în lume, brandul norvegian Stressless se regăsește și în portofoliul SensoDays

Stressless are o lungă istorie în domeniul mobilier. În conceperea produselor Stressless, s-a studiat îndelung știința confortului, a mișcării și modul de adaptare al corpului uman la așezarea pe un scaun sau un fotoliu. A rezultat astfel o gamă de produse inovative și cele mai confortabile fotolii din lume.

Designul, caracteristicile, calitatea și mai ales sistemul patentat de arcuri care sprijină coloana vertebrală de la zona cervicală până la cea lombară – toate fac din scaunele, fotoliile și canapelele Stressless cele mai apreciate și relaxante obiecte de mobilier.

Produsele Stressless - din fiordurile norvegiene la showroomul SensoDays Băneasa

Produsele Stressless sunt disponibile atât pe site www.sensodays.ro, cât și în showroomul SensoDays Băneasa. Aici puteți vedea, analiza și testa în voie scaunele, fotoliile și celelalte produse Stressless. Veți face cunoștință cu calitatea, inovația și luxul, împletite într-unul dintre cele mai apreciate și de succes branduri din lume.

Fotolii, scaune pentru home office, scaune de living – toate poartă semnătura sistemului Stressless Recliners

Stressless se remarcă prin sistemul Stressless Recliners, o tehnologie care permite ca scaunul sau fotoliul să se poată lăsa ușor pe spate, într-un mod foarte plăcut, sub influența propriei greutăți a corpului. Se ajunge astfel, în mod natural, la cea mai confortabilă poziție așezată. Viziunea conturată de Stressless reprezintă practicabilitate, inovație, relaxare și grijă pentru sănătate, un scaun sau un fotoliu căpătând noi și noi valențe.

Cele mai confortabile scaune și fotolii din lume, de la Stressless, la SensoDays în Showroom

Primul fotoliu Stressless Recliner a fost lansat în 1971, iar modelele au devenit reprezentative pentru stilul de mobilier scandinav

Funcțiile inovative, confortul de neegalat, dar și look-ul elegant și exclusivist – toate fac din aceste produse Stressless Recliners unele dintre cele mai apreciate în toată lumea.

Fotoliile Stressless Recliner au fost perfecționate continuu, ele oferind astăzi funcții și mecanisme complexe, cum este funcția de glisare în spate a spătarului  (Glide System) sau cea de echilibrare delicată a corpului în orice poziție s-ar așeza (Balance Adapt).

Fotoliile Stressless Recliners “vă citesc gândurile”: sunt concepute după o ergonomie inovativă, de o calitate superioară și se mulează cerințelor corpului

Inginerii Stressless se aseamănă cu cei responsabili pentru realizarea mașinilor nemțești. Tehnica lor inovativă și precisă este bine pusă la punct și asigură succesul unor scaune și fotolii al căror confort crescut nu se compară cu nimic altceva din ce ați experimentat până acum.

Stressless Recliners combină ultimele cercetări în domeniul ergonomiei cu principiile designului anatomic

Așadar, ori de câte ori alegeți un fotoliu sau un scaun Stressless, nu aveți nevoie de butoane sau setări suplimentare, și asta pentru că vă veți simți ca și cum produsul respectiv “vă poate citi gândurile”. De exemplu, fotoliile se ajustează automat în funcție de greutate sau în funcție de mișcările pe care le faceți la un moment dat.

Un scaun pentru living, un fotoliu pentru birou sau pentru momentele de relaxare, o măsuță cu design elegant – modelele Stressless se află acum fizic în showroom sau online, la un click distanță, pe SensoDays

Site-ul numărul unu în materie de produse de Home Décor de designer are în portofoliu o multitudine de modele Stressless. De la scaunele pentru living până la fotoliile cu taburet pentru suportul picioarelor sau măsuțele perfecte pentru camerele decorate simplu și de efect – sigur găsiți ceva pe placul vostru, așa că intrați pe SensoDays și alegeți-vă preferatele.

Stressless se alătură portofoliului de clienți internaționali SensoDays, un site prezent în peste 150.000 de case ale românilor cu cel puțin un produs. Branduri apreciate peste tot în lume, calitate, produse inedite și colecții moderne sunt printre principalele atuuri SensoDays, un brand cu o poziție bine consolidată în topul platformelor de Home Décor din România.

Cele mai confortabile scaune și fotolii din lume, de la Stressless, la SensoDays în Showroom

viewscnt
Afla mai multe despre
stressless
scaune
fotolii
sensodays