Comanda medie în restaurantele City Grill a crescut. Grupul pregătește noi deschideri în acest an

Comanda medie în restaurantele City Grill a crescut. Grupul pregătește noi deschideri în acest an
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 feb 2020

Grupul City Grill a încheiat anul 2019 cu o creștere de 13% a cifrei de afaceri față de anul anterior. Creșterea s-a menținut constantă pe parcursul întregului an, iar cifra de afaceri înregistrată a fost de 187 milioane de lei, față de 165 milioane în 2018.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Factorii care au determinat evoluția pozitivă sunt creșterea cu 6% a comenzii medii, până la 106 lei, alături de investițiile în optimizare și îmbunătățirea experienței clienților, care au determinat un grad mai mare de fidelizare și o frecvență mai mare a vizitelor.

VIDEO Bancomat aruncat în aer în Sinaia CITEȘTE ȘI VIDEO Bancomat aruncat în aer în Sinaia

În restaurantele Grupului City Grill servesc zilnic masa circa 11.000 clienți, iar 25% dintre aceștia sunt clienți recurenți. 

Investițiile din 2019 s-au ridicat la peste 3.8 milioane euro, sumă direcționată în proiecte de modernizare (reamenajarea Buongiorno Primăverii), consolidare a restaurantelor existente (Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare), deschiderea de noi spații (restaurantul Becker Brau și extinderea restaurantului Hanul lui Manuc), dar și programe de educație (cursuri de barista, somelier, pizzer).

Pentru 2020, bugetul de investiții depășește 4 milioane de euro. Suma este alocată pentru extinderea rețelei cu 4-5 restaurante noi, ca și pentru continuarea investițiilor în consolidarea zonei și a clădirii monument clasă A Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare. Lucrările la restaurantul Hanu’ Berarilor de la Națiunile Unite au început în urmă cu 3 ani, iar valoarea totală a proiectului se apropie de 5 milioane de euro.

ULTIMA ORĂ Grupul german Ara Shoes, printre cei mai mari angajatori din orașul Șimleu Silvaniei și localitățile din jur, oprește producția la fabrica locală de încălțăminte și concediază din altă unitate. Primar - compania pleacă din România! CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Grupul german Ara Shoes, printre cei mai mari angajatori din orașul Șimleu Silvaniei și localitățile din jur, oprește producția la fabrica locală de încălțăminte și concediază din altă unitate. Primar - compania pleacă din România!

Planul de investiții pentru 2020 include și rebranding-ul și reamenajarea restaurantelor cu specific italian Buongiorno, precum și continuarea investițiilor în educație și perfecționarea resurselor umane, desfășurate prin Academia City Grill și programele de învățământ dual. 

Pentru 2020, Grupul City Grill mizează pe o creștere de 12% a cifrei de afaceri, pe fondul extinderii cu noi restaurante, dar și al interesului în creștere al clienților față de preparatele cu specific tradițional românesc.

Fondat în 2004, Grupul City Grill operează în prezent restaurante și cafenele sub brandurile Hanu’ Berarilor, City Grill și City Cafe, Buongiorno, Caru’ Cu Bere, Restaurant Hanu’ lui Manuc, Pescăruș și Becker Brau.

viewscnt
Afla mai multe despre
city grill
restaurante