Cometex, parte din grupul Altex, lansează un nou parc comercial, investiție de 27 milioane euro

Cometex, parte din grupul Altex, lansează un nou parc comercial, investiție de 27 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mai 2024

Cometex, dezvoltator imobiliar de parcuri retail, parte din grupul Altex România, inaugurează un nou parc comercial, acum în Giurgiu, ca rezultat al unei investiții de 27 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Cu o suprafață de peste 13.000 de metri pătrați, centrul comercial include o variată gamă de retaileri, printre care ALTEX, Animax, C&A, DM, Kaufland, KIK, Sinsay și Banca Transilvania.

Popeyes continuă extinderea în România CITEȘTE ȘI Popeyes continuă extinderea în România

Odată cu deschiderea din Giurgiu, rețeaua națională de parcuri de retail a Cometex ajunge la 13 locații în întreaga țară

Cometex are acum în portofoliu parcuri de retail aflate în orașele: Turnu Măgurele, Huși, Giurgiu, Deva, Slatina, Satu Mare, Brașov, Dej, Vatra Dornei, Râmnicu Vâlcea, Hunedoara și Vălenii de Munte.

În următorii doi ani, planurile de extindere ale Cometex includ peste 20 de proiecte de retail.

Cometex anunță parteneriatul cu CEC Bank care începe cu refinanțarea, în proporție de 48%, a investiției susținută din surse proprii, pentru dezvoltarea Aurora Retail Park Giurgiu.

Cometex și-a majorat capitalul social cu un teren din intravilanul orașului Timișoara, cu o suprafață de 11.460 metri pătrați și evaluat de Colliers la 2,3 milioane de euro. Terenul a fost adus aport la capitalul social de acționarul Altex Romania, care deține după operațiune o cotă de 11,72%. Restul acționarilor sunt Dan Ostahie Holding - 33,33%, Real Estate - 35,15%, Altex Service - 6,79% și Despec International - 13%.

viewscnt
Afla mai multe despre
cometex
altex
parc comercial