Glovo schimbă unele condiții ale abonamentului Prime în România. Valoarea minimă a unei comenzi, majorată

Glovo schimbă unele condiții ale abonamentului Prime în România. Valoarea minimă a unei comenzi, majorată
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mai 2024

Glovo schimbă unele condiții ale abonamentului Prime în România, majorând valoarea minimă a comenzii la categoria „Supermarket” de la 75 lei la 90 lei, pentru a beneficia de livrare gratuită.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Pentru comenzile Glovo Express, valoarea minimă a comenzii pentru a beneficia de livrare gratuită rămâne neschimbată, la 60 lei.

SURPRIZĂ Unul dintre cele mai mari agribusiness-uri românești, cu intenții de listare la bursă acum 2 ani, a intrat în insolvență CITEȘTE ȘI SURPRIZĂ Unul dintre cele mai mari agribusiness-uri românești, cu intenții de listare la bursă acum 2 ani, a intrat în insolvență

Nu există schimbări în valoarea minimă a comenzilor plasate în celelalte categorii.

În urmă cu un an, Iustinian Belghir at pleca din postul de General Manager al Glovo România&Moldova.

CONFIRMARE OMV Petrom închiriază unei școli private turnul din Petrom City, cel mai mare sediu al unei companii din România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE OMV Petrom închiriază unei școli private turnul din Petrom City, cel mai mare sediu al unei companii din România

Informația, anunțată ieri de Profit.ro și negată inițial de cei implicați, a fost confirmată atunci pentru Profit.ro de către reprezentanții companiei.

Alexandra Dinovici at prelua, interimar, postul de General Manager al Glovo România&Moldova. Ea ocupă poziția de Director South Romania în cadrul Glovo.

VIDEO Umbrărescu a fost scos la raport de guvernanți. Lucrează în paralel în mai multe puncte pe Autostrada Moldovei CITEȘTE ȘI VIDEO Umbrărescu a fost scos la raport de guvernanți. Lucrează în paralel în mai multe puncte pe Autostrada Moldovei

La începutul anului trecut, Victor Răcariu a demisionat din poziția de Regional Managing Director al Glovo, cum a anunțat atunci Profit.ro.

Startup-ul spaniol Glovo este operatorul platformei omonime de livrări rapide la domiciliu, care a intrat în România în mai 2018, operațiune anunțată în premieră de Profit.ro.

EXCLUSIV FOTO Celebrul lanț american de restaurante Chuck E. Cheese a pus România în stand by CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Celebrul lanț american de restaurante Chuck E. Cheese a pus România în stand by

În România, principalii concurenți ai Glovo au rămas estonienii de la Bolt Food și românii de la Tazz by Emag, după ce Uber Eats și Takeaway.com (Just Eat Takeaway) s-au retras de pe piața românească a livrărilor.

Recent, Glovo a preluat Foodpanda România cu tot cu cei 236 de angajați ai acesteia, reprezentând personalul Foodpanda și Pandamart (entitatea care a operat magazinele proprii ale Foodpanda). Glovo a oferit posturi noi pentru 147 de angajați de la fosta Foodpanda, restul de 89 de oameni fiind disponibilizați, cei mai mulți din pozițiile de call center.

viewscnt
Afla mai multe despre
glovo
racariu