Complexul comercial Băneasa Shopping City își crește profitul

Complexul comercial Băneasa Shopping City își crește profitul
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 apr 2024

Complexul comercial Băneasa Shopping City, de lângă capitală, a raportat pentru anul trecut afaceri de 278,2 milioane lei (de la 253,7 milioane lei în anul precedent) și un profit net de 170,7 milioane lei (de la 144,7 milioane lei în 2022).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Profit.ro a anunțat anul trecut că Băneasa Investments, firmă controlată de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, a coborât pe locul cinci în ierarhie, cu un singur proiect.

FOTO Un nou lanț de magazine lansat în România CITEȘTE ȘI FOTO Un nou lanț de magazine lansat în România

Veniturile Zonei Comerciale Băneasa (care include Băneasa Shopping City) au crescut cu circa 17%, până la 51,4 milioane de euro în 2022.

Proiectul din Băneasa și-a pierdut supremația în topul mall-urilor cu cele mai mari afaceri din țară, după 8 ani consecutivi pe primul loc în clasament.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
baneasa
shopping