cora România își modifică programul de funcționare

cora România își modifică programul de funcționare
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mar 2020

cora România a anunțat că a luat decizia de a modifica programul hypermarketurilor sale, în concordanță cu noile măsuri anunțate de către autorități, care limitează circulația persoanelor pe timp de noapte, astfel că toate magazinele lanțului vor fi deschise între orele 07:30 – 20:30, iar accesul între orele 07:30 – 08:00 este dedicat persoanelor în vârstă și cadrelor medicale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Măsura a fost luată pentru a evita aglomerarea în special pentru aceste categorii, prima fiind mai expusă, iar cea de-a doua fiind la datorie, în prima linie a spitalelor, timp îndelungat”, a anunțat compania.

Retailerul de modă H&M analizează disponibilizarea temporară, dar și concedierea a zeci de mii de angajați CITEȘTE ȘI Retailerul de modă H&M analizează disponibilizarea temporară, dar și concedierea a zeci de mii de angajați

De asemenea, reprezentanții cora spun că au vrut să se asigure că după închiderea magazinelor, tot personalul și consumatorii au timp suficient să ajungă la casele lor, înainte de intrarea în vigoare a interdicției de circulație, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
cora
coronavirus
program