Cristina Șucu, fiica cea mică a Cameliei și a lui Dan Șucu, iese din afacerea familiei cu flori și animale de companie

Cristina Șucu, fiica cea mică a Cameliei și a lui Dan Șucu, iese din afacerea familiei cu flori și animale de companie

Cristina și Ioana Șucu. Sursa foto: Facebook

scris 13 iun 2017

Cristina Șucu, fiica cea mică a Cameliei și a lui Dan Șucu, a ieșit din afacerea familiei cu flori și animale de companie, cedându-și participația la firma Class Logistic and Design, de 10% din capitalul social, surorii ei mai mari.

Firma, având ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul al plantelor, florilor și semințelor, dar și al animalelor de companie prin magazine specializate, va fi condusă în continuare, cu 90% din părți sociale, de Ioana Șucu, fiica mai mare, Camelia Șucu având în continuare 10%.

Pentru anul trecut, firma a declarat un business modest, cu o pierdere netă de 28.471 lei la afaceri de 9.340 lei, similar anului anterior (pierdere netă de 21.264 lei și afaceri de doar 6.895 lei).

FOTO Primul restaurant din București amplasat la o înălțime mai mare de 130 metri a fost deschis astăzi. Cât costă o masă acolo CITEȘTE ȘI FOTO Primul restaurant din București amplasat la o înălțime mai mare de 130 metri a fost deschis astăzi. Cât costă o masă acolo

Cele două fete au și alte afaceri, precum Kiddo Smartplay, care operează locul de joacă Kiddo din mall-ul Băneasa Shopping City (în cazul Cristinei), și The Library Food and Bar, restaurant în Pipera (în cazul Ioanei).

viewscnt
Afla mai multe despre
sucu
magazine