FOTO Kaufland a inaugurat la Sovata primul hipermarket estival amenajat într-un cort

scris 6 iun 2017

Kaufland România a inaugurat primul magazin estival amenajat într-un cort, în stațiunea balneoclimaterică Sovata, județul Mureș, care va sta deschis pe tot parcursul verii, până pe 17 septembrie 2017.

Magazinul estival tip cort are o suprafață de vânzare de 1350 de metri pătrați, iar raioanele magazinului includ: legume și fructe, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

„Misiunea noastră este să fim mai aproape de clienți, iar ideea hipermarketului estival tip cort este un concept nou, modern și foarte dinamic, ce ne permite să facem mai accesibile produsele de calitate la prețuri reduse. Am ales Sovata pentru că este un important punct turistic, este primul magazin din acest oraș”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.   

Un mic oraș din Moldova cere la OSIM brandul \ CITEȘTE ȘI Un mic oraș din Moldova cere la OSIM brandul "Fabricat în Dărmănești", cu preț redus la produse locale: nu este împotriva supermarketurilor, e loc sub soare pentru toată lumea!

Kaufland România a anunțat pentru anul trecut o cifră de afaceri de 9,69 miliarde lei (2,1 miliarde euro), rămânând unul dintre cei mai mari angajatori din țară, cu o medie de 14.070 angajați. 

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în șapte țări și o rețea de 115 magazine în România.

Kaufland este parte a grupului german Schwarz, care mai deține în România rețeaua de retail Lidl, și se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în șapte țări.

FOTO Kaufland a inaugurat la Sovata primul hipermarket estival amenajat într-un cort

FOTO Kaufland a inaugurat la Sovata primul hipermarket estival amenajat într-un cort

viewscnt
Afla mai multe despre
kaufland
cort
supermarket