De Black Friday, Pegas anunță că are reduceri de până la 90% la toate bicicletele și accesoriile

De Black Friday, Pegas anunță că are reduceri de până la 90% la toate bicicletele și accesoriile
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 nov 2017

De Black Friday, în perioada 17-30 noiembrie, Pegas anunță că va avea la vânzare biciclete de la 50 de lei și reduceri de până la 90% la toate bicicletele și accesoriile Pegas, anunță compania. Tot de Black Friday, Pegas lansează o colecție de 99 de biciclete care, achiziționate la preț întreg, pot fi schimbate pe viață, o dată la cinci ani, cu alte biciclete Pegas, păstrându-se echivalentul prețului de achiziție actual.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe lângă biciclete și accesorii, Pegas va include în campanie și produsele care fac parte din brandurile proprii pe care le-a dezvoltat: patine cu rotile Bliss, Kendal Samurai sau vehicule electrice din gama Scandal, mai exact skateboards, longboards electrice și trotinete electrice.

Parcul comercial Doraly investește 3 milioane de euro în deschiderea unui pavilion comercial de 4.200 metri pătrați CITEȘTE ȘI Parcul comercial Doraly investește 3 milioane de euro în deschiderea unui pavilion comercial de 4.200 metri pătrați

Firma Atelierele Pegas a fost înființată în 2011 de Andrei Botescu. La începutul lunii octombrie 2015, Network One Distribution (NOD), societate deținută integral de Iulian Stanciu, a anunțat preluarea unui pachet de acțiuni reprezentând 51,67% din acțiunile Atelierele Pegas pentru 202.588 euro. Ceilalți acționari ai companiei sunt Andrei Botescu - 31,67%, Ciprian Frunzeanu - 5%, Andrei Marius Alin - 5%, Adrian Teașă - 3,33% și Alexandru Manda - 3,33%. 

Bicicletele Pegas au apărut pe piață la începutul anilor ‘70, fiind produse la fabrica de armament din Zărnești - “6 Martie”, redenumită Tohan Zărnești. În anii de glorie, fabrica producea lunar 30.000 de biciclete.

viewscnt
Afla mai multe despre
black friday
pegas