Bergenbier, a treia mare companie producătoare de bere din România, intră în CTPark Bucharest West

Bergenbier, a treia mare companie producătoare de bere din România, intră în CTPark Bucharest West
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 15 nov 2017

Bergenbier, a treia mare companie producătoare de bere din România, va intra în CTPark Bucharest West, parc logistic administrat de CTP, unul dintre cei mai mari investitori în spații logistice și industriale din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Producătorul de bere își va amenaja în acest parc un depozit.

În vară, CTP a decis să se împrumute de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și BCR cu 75,8 milioane de euro, pentru extinderea acestui parc logistic cu încă două depozite, în suprafață totală de 70.000 metri pătrați, iar recent a anunțat un îmrpumut de la BERD de peste 43 milioane euro în acest sens.

Investiția totală în această fază a extinderii va fi de 108,9 milioane de euro. Cu o suprafață închiriabilă planficată de 600.000 de metri pătrați, CTPark Bucharest West este proiectat să devină parcul logistic cu cea mai mare suprafață din România.

Portland Trust a închiriat circa 80% din primele două clădiri ale complexului de birouri Oregon Park CITEȘTE ȘI Portland Trust a închiriat circa 80% din primele două clădiri ale complexului de birouri Oregon Park

CTP, companie cu capital olandez, a preluat CTPark Bucharest West de la Prologis în 2015, într-o tranzacție estimată la 60 milioane de euro. Parcul este situat la circa 23 kilometri de București, în Bolintin-Deal.

Bergenbier, aflată în portofoliul Molson Coors, este a treia mare companie producătoare de bere din România. Între 2004 și 2009, Bergenbier a fost deținută de InBev, companie creată prin fuziunea berarului belgian Interbrew cu AmBev (Brazilia), devenită ulterior AB InBev.

Bergenbier are o fabrică de bere la Ploiești și peste 600 de angajați. Portofoliul companiei include, pe lângă berea Bergenbier, mărcile Noroc, Beck’s, Staropramen, Stella Artois, Lowenbrau, Leffe și Hoegaarden.

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală si de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 3.9 milioane de metri pătrați de spații de clasa A în peste 60 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu 615.000 mettri pătrați suprafață închiriabilă situați în opt orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara și Turda.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctpark bucharest west
berd
bcr
depozite