Dedeman deschide un nou magazin

Dedeman deschide un nou magazin
scris 21 sep 2020

Dedeman, lider național în retailul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide miercuri, 23 septembrie, un nou magazin la Călărași.

Investiția totală se ridică la suma de 12 milioane de euro și include valoarea de achiziție a terenului de 4,7 hectare situat pe Strada București, a lucrărilor de construcție, amenajarea magazinului și a zonei exterioare, utilajele și echipamentele necesare desfășurării activității, dar și stocurile de produse pregătite pentru primii clienți.

Retailerul polonez de fashion Answear, prezent și în România, pregătește listarea la bursă CITEȘTE ȘI Retailerul polonez de fashion Answear, prezent și în România, pregătește listarea la bursă

Suprafața construită se întinde pe circa 12.700 mp, iar restul terenului este dedicat spațiilor verzi, zonei de recepție a mărfii și celor 344 de locuri de parcare.

Inaugurarea Dedeman Călărași are loc la numai 5 zile după deschiderea celui de-al șaptelea magazin din Capitală, situat pe Bulevardul Ghencea
 

viewscnt
Afla mai multe despre
dedeman
calarasi