Diverta a deschis cel de-al 29-lea magazin din România în ParkLake, investiție de 50.000 de euro

Diverta a deschis cel de-al 29-lea magazin din România în ParkLake, investiție de 50.000 de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 sep 2017

Retailerul Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și jucăriilor, a deschis  în ParkLake Shopping Center cel de-al 29-lea magazin al rețelei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Magazinul este amenajat pe o suprafață de 220 metri pătrați și are în ofertă peste 9.000 de articole. 

„Diverta ParkLake este al treilea magazin deschis în acest an. Investiția este de 50.000 euro și ne așteptăm la vânzări de 2.000 euro/mp în primul an. 50% din suprafața acestui magazin este dedicată papetăriei, dată fiind cererea acestui segment în centrul comercial” a declarat Amalia Buliga, CEO Diverta.

70% dintre consumatorii români rămân fideli brandului care a greșit față de ei CITEȘTE ȘI 70% dintre consumatorii români rămân fideli brandului care a greșit față de ei

Diverta are o rețea de 29 de magazine la nivel național, însumând o suprafață comercială totală de peste 7.000 metri pătrați. Valoarea medie a unui bon in magazinele Diverta este de 60 de lei fără TVA.

Retailerul Diverta a fost înființat în 1999 de omul de afaceri Radu Octavian. Recent, Amalia Buliga, CEO al Diverta de 7 ani, a intrat în acționariatul companiei, prin cumpărarea unui pachet de 10% din acțiuni, mișcare anunțată de Profit.ro

 

viewscnt
Afla mai multe despre
diverta
amalia buliga
park lake