Dragoș Sîrbu rămâne CEO al Flanco Retail încă cel puțin 2 ani

Dragoș Sîrbu rămâne CEO al Flanco Retail încă cel puțin 2 ani
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 20 iun 2017

Dragoș Sîrbu va conduce încă cel puțin 2 ani afacerile Flanco Retail, unul dintre cei mai mari retaileri de produse IT&C, electronice și electrocasnice din România, mandatul său fiind prelungit până la sfârșitul lunii mai 2019.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

El conduce Flanco Retail din februarie 2014.

El lucrează în companie din iulie 2012, inițial ca director de vânzări (iulie 2012-ianuarie 2013) și director de achiziții (februarie 2013-februarie 2014), venind de la Altex România, unde a lucrat în poziții de Country Product Manager, Director Achiziții, Business Unit Director, dar și de la Credex Finanțări, unde a fost CEO.

Flanco Retail a înregistrat anul trecut vânzări de 917 milioane lei (203,7 milioane euro), în creștere cu 18% față de anul precedent.

Elefant.ro își aduce director de marketing de la cel mai mare retailer online din Turcia, fost la ING și Metro CITEȘTE ȘI Elefant.ro își aduce director de marketing de la cel mai mare retailer online din Turcia, fost la ING și Metro

Pentru acest an, compania estimează o creștere a vânzărilor cu 5%, la 960 milioane lei. La realizarea bugetului companiei pentru acest an a fost luată în calcul o devalorizare a cursului de schimb, dar și o presiune inflaționistă.

”Vrem să deschidem 10-12 magazine, ne uităm la zone, dar acestea nu sunt toate bugetate. Sunt însă șanse să le deschidem anul acesta. Cinci magazine sunt certe, contractele sunt deja semnate. Vizăm zone mai bune. Nu prea mai sunt orașe unde nu suntem prezenți”, afirma, în martie, Dragoș Sîrbu.

Din decembrie anul trecut și până în primăvara acestui an, compania a închis 3 magazine cu performanțe mai slabe.

Cu peste 1.500 de angajați, Flanco Retail deține o rețea de 118 magazine în 74 de orașe din toată țara. Flanco Retail este unul dintre cei mai importanți retaileri de produse IT&C, electronice și electrocasnice din România.

Principalii săi competitori sunt Altex, pe partea de retail, și eMAG, Cel.ro și Elefant.ro, la vânzări online.

viewscnt
Afla mai multe despre
flanco
sirbu
retail