Dunapack Packaging, o afacere de familie austriacă, își consolidează operațiunile din România

Dunapack Packaging, o afacere de familie austriacă, își consolidează operațiunile din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mai 2019

Dunapack Rambox, filiala locală a diviziei Dunapack Packaging, parte din grupul austriac de firme Prinzhorn, a finalizat prima etapă de modernizare a fabricii de ambalaje de carton ondulat din Sfântu Gheorghe, județul Covasna.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Modernizarea include mărirea capacității de stocare a depozitelor existente cu peste 4.000 de metri pătrați. 

Decizie: articole de unică folosință din plastic, precum paie, farfurii, bețișoare - interzise CITEȘTE ȘI Decizie: articole de unică folosință din plastic, precum paie, farfurii, bețișoare - interzise

Împreună cu noua fabrică Dunapack din Bolintin, la 20 kilometri vest de București, unitate care își va începe activitatea în vara anului 2019, compania va atinge în România o capacitate de producție de peste 300 milioane de metri pătrați pe an.

În prezent, divizia Dunapack Packaging este reprezentată de 20 de fabrici de ambalaje de carton ondulat în 10 țări.

Dunapack Packaging face parte din grupul de firme Prinzhorn Group, care are 7.000 de angajați în 15 țări și se numără printre liderii de piață europeni în industria ambalajelor, producției de hârtie și reciclării. Cu o cifră de afaceri anuală de 1,6 miliarde de euro, grupul se situează pe locul trei în Europa pe acest segment. Grupul deținut de familia Prinzhorn este structurat în trei divizii: Dunapack Packaging (soluții de ambalare din carton ondulat), Hamburger Containerboard (producție de hârtie reciclată) și Hamburger Recycling (colectarea și comercializarea materiilor prime secundare).  

viewscnt
Afla mai multe despre
dunapack packaging
prinzhorn group