Epson achiziționează compania Robustelli, producător italian de imprimante pentru textile

Epson achiziționează compania Robustelli, producător italian de imprimante pentru textile
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 iul 2016

Epson Italia S.p.A., parte a Epson Group, a încheiat un acord cu familia Robustelli pentru 100% din acțiunile Fratelli Robustelli SRL ('Robustelli'), lider în industria de imprimare textilă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Potrivit comunicatului, acordul are drept obiectiv creșterea valorii adăugate oferite consumatorilor de către cele două companii, prin extinderea domeniului de aplicare al colaborării de lungă durată în imprimarea textilă digitală inkjet.

"Intrarea Robustelli în Grupul Epson îi va permite să impulsioneze capacitatea de producție Epson, astfel încât tot mai mulți clienți din întreaga lume să se poată bucura de avantajele imprimantelor digitale inkjet pentru textile. Epson va putea utiliza expertiza Robustelli pentru a accelera dezvoltarea de imprimante digitale inkjet pentru textile care, la rândul lor, vor îmbunătăți abilitățile companiilor de a satisface nevoile clienților cu o gamă mai largă de produse. Ca parte a procesului accelerat de consolidare, cele două companii intenționează să se concentreze asupra eforturilor comune de cercetare și dezvoltare pentru a atinge acest obiectiv", se menționează în comunicat.

Conform specialiștilor, piața globală de imprimare digitală pentru materiale textile este estimată să crească într-un ritm anual de aproximativ 25%. Suplimentar față de utilizarea rețelei sale de producție pentru a satisface cererea tot mai mare, Epson va valorifica rețeaua proprie de vânzări și servicii la nivel mondial pentru a oferi produsele Monna Lisa în mai multe țări și regiuni din întreaga lume.

Cel mai mare berar al lumii, suspectat că împiedică importurile de bere ieftină de la subsidiarele învecinate CITEȘTE ȘI Cel mai mare berar al lumii, suspectat că împiedică importurile de bere ieftină de la subsidiarele învecinate

Funcția de președinte al Robustelli va fi ocupată de Sunao Murata, COO al Diviziei de Operațiuni pentru Imprimarea Profesională în cadrul Epson.

"Pentru Epson este o extindere foarte interesantă. Pe măsură ce se dezvoltă piața imprimantelor textile digitale de foarte bună calitate, cred că oficializarea parteneriatului nostru cu Robustelli ne oferă o bună ocazie de a satisface nevoile unui număr tot mai mare de clienți care caută să canalizeze avantajele soluțiilor digitale avansate în impulsionarea afacerilor. Vom lucra îndeaproape cu colegii noștri de la Robustelli pentru a duce seria Monna Lisa la nivelul următor și pentru a rămâne lideri în domeniu", a declarat Sunao Murata.

Compania Robustelli este specializată în dezvoltarea, fabricarea și vânzarea de imprimante digitale inkjet pentru textile, în special seria Monna Lisa, a cărei dezvoltare a început în 2003, în parteneriat cu Epson.

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor și informațiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte și precise. Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 67.000 de angajați în 90 de companii din întreaga lume. 

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
epson
robustelli