Rețeaua retailerului Profi ajunge la 411 magazine

Rețeaua retailerului Profi ajunge la 411 magazine
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 1 iul 2016

Retailerul Profi, deținut de fondul de investiții polonez Enterprise Investors, a deschis două noi magazine, la Găești (județul Dâmbovița) și la Ștei (județul Bihor), ajungând astfel la o rețea de 411 unități.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Magazinul inaugurat la Ștei funcționează în format City, iar suprafața sa totală este de 949 metri pătrați. Noul magazin din Găești are formatul Standard, iar unitatea are o suprafață de 929 metri pătrați.

Profi operează trei tipuri de magazine: Standard - cu suprafețe mari și gamă largă de produse, City - cu suprafețe mai mici și cu o gamă mai restrânsă de produse și Loco - destinat localităților rurale.

TOP Retailul modern din România s-a apropiat de pragul de afaceri de 10 mld euro în 2015, an în care și-a dublat profitul CITEȘTE ȘI TOP Retailul modern din România s-a apropiat de pragul de afaceri de 10 mld euro în 2015, an în care și-a dublat profitul

Planurile Profi din acest an presupun investiții de 50 milioane euro pentru deschiderea a peste 130 de magazine, cu scopul de a ajunge la 500 de unități, și pentru extinderea rețelei logistice.

Rețeaua Profi este prezentă în aproape 200 de localități din toate județele și are peste 9.500 de angajați.

Pentru Profi, 2015 a fost cel mai bun an din istoria companiei, cu un profit net de 52,5 milioane lei (11,6 milioane euro), aproape dublu comparativ cu valoarea din 2014, la o cifră de afaceri cu 40% mai mare, de 2,54 miliarde lei (565 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
profi
enterprise investors
retail