Familia austriacă Prinzhorn trimite în România 15 milioane euro, pentru o nouă fabrică

Familia austriacă Prinzhorn trimite în România 15 milioane euro, pentru o nouă fabrică

Fabrica din Covasna

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 18 ian 2019

Grupul austriac de firme Prinzhorn, care include divizia Dunapack Packaging, trimite în România 15 milioane euro pentru compania Dunapack Rambox, care a început în toamna anului trecut lucrările de construcție a unei noi fabrici pe piața locală, în zona Bucureștiului. Noua fabrică, pentru ambalaje de carton ondulat, va funcționa în mod complementar pe lângă fabrica Dunapack deja existentă la Sfântu Gheorghe, Covasna.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Banii au fost transferați prin subsidiara de la Budapesta.

Noua fabrică, de 22.000 metri pătrați, din Bolintin, localitate aflată la 20 kilometri vest de București, va fi echipată cu o mașină de carton ondulat de mare viteză, precum și cu mai multe mașini de prelucrare pentru a furniza soluții de ambalare. Capacitatea de producție anuală este preconizată la 180 milioane metri pătrați pe an.

Ambele fabrici vor atinge o capacitate de producție anuală de 300 milioane metri pătrați.

FOTO Tranzacție: Fermele și fabricile companiei Avicola Crevedia, parte a grupului Agroli controlat de \ CITEȘTE ȘI FOTO Tranzacție: Fermele și fabricile companiei Avicola Crevedia, parte a grupului Agroli controlat de "Regele Puiului", au fost preluate de compania agricolă Vitall

Cu noua unitate de producție, Dunapack ajunge la 20 de fabrici localizate în 10 țări.

Divizia Dunapack Packaging face parte din grupul de firme Prinzhorn cu sediul central în Austria, care are 4.112 de angajați în 20 de fabrici din 10 țări și este printre liderii de piață europeni în industria ambalajelor, producției de hârtie și reciclării.

Grupul, deținut de familia Prinzhorn, cu o cifră de afaceri anuală de peste 1,4 miliarde de euro și 6.600 angajați în 15 țări, este structurat în trei divizii: Dunapack Packaging (soluții de ambalare din carton ondulat), Hamburger Containerboard (producție de hârtie reciclată) și Hamburger Recycling (colectare și comercializare materiale reciclabile).

viewscnt
Afla mai multe despre
dunapack packaging
ambalaje carton