Fără jucării, haine și bijuterii în Franța. Supermarketurile mai pot vinde doar produse „esențiale”

Fără jucării, haine și bijuterii în Franța. Supermarketurile mai pot vinde doar produse „esențiale”
scris 4 nov 2020

Jucăriile, îmbrăcăminte, bijuteriile, produsele de machiaj, obiectele decorative și vesela, aparatele de uz casnic, florile, cărțile și DVD-urile vor dispărea de miercuri din supermarketurile și hipermaketurile din Franța.

Începând de miercuri, „vânzarea produselor care sunt deja interzise în magazinele de proximitate va fi interzisă și în supermarketuri”, a fost anunțul premierului Jean Castex, arată Digi 24.

Retailerul CCC, grup fondat de “Regele Pantofilor” din Polonia, deschide un nou magazin în România CITEȘTE ȘI Retailerul CCC, grup fondat de “Regele Pantofilor” din Polonia, deschide un nou magazin în România

Astel, din marile magazine vor putea fi cumpărate doar produsele considerate esențiale – produse alimentare, mâncare pentru animale de companie, echipamente informatice, software și telefoane, echipament de muncă (șorțuri, salopete), ziare și articole de papetărie, articole de toaletă, igienă, produse pentru îngrijirea copiilor, produse de parafarmacie (pansamente, alcool 90 ° etc.), produse de curățenie, produse pentru întreținerea și repararea vehiculelor și produse și instrumente necesare pentru grădinărit sau agricultură.

Măsura a fost luată pentru stabilirea „echității”, încât astfel de produse nu mai pot fi vândute nici în micile magazine de proximitate, închise pe perioada carantinei. De altfel, în ultimele zile, micii comercianți au fost foarte critici la adresa Guvernului, pentru că restricțiile i-au obligat să-și închidă afacerile, în timp ce supermarketurile au rămas deschise.

viewscnt
Afla mai multe despre
bijuterii
franta
supermarket