Fashion House Group deschide al doilea outlet din București

Fashion House Group deschide al doilea outlet din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mai 2021

Fashion House Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din sectorul de outleturi la nivel european, a deschis cel mai nou centru outlet dezvoltat în Capitală, un proiect în valoare totală de 25 de milioane de euro. Construit în partea de est a orașului, Fashion House Pallady este cel de-al doilea outlet deschis de către Fashion House Grup în București.   

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fashion House Outlet Pallady este primul centru outlet inaugurat în acest an în Europa continentală. Proiectul de peste 12.000 metri pătrați include 62 de magazine, o zonă de joacă pentru copii, restaurante și circa 300 de locuri de parcare.

eMag investește peste 250 milioane de lei în dezvoltarea marketplace-ului, în următorii trei ani CITEȘTE ȘI eMag investește peste 250 milioane de lei în dezvoltarea marketplace-ului, în următorii trei ani

Următoarea etapă de dezvoltare, și ultima, va fi în 2022. 

Noul outlet este situat pe autostrada A2, km 15 (ieșirea Cernica).

Fashion House Pallady este al șaptelea outlet dezvoltat de Fashion House Group în Europa Centrală și de Est și în Rusia, și al doilea deschis în Capitală. Primul este situat în partea de vest a orașului, în zona Militari, și funcționează din decembrie 2008.

Fashion House Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeană de dezvoltare imobiliară.

viewscnt
Afla mai multe despre
fashion house group
outlet