Flanco lansează patru noi servicii pentru clienți

Flanco lansează patru noi servicii pentru clienți
scris 16 oct 2018

Flanco își completează gama de servicii de instalare și întreținere pentru clienți cu patru noi oferte: igienizarea aparatului de aer condiționat, verificarea și încărcarea cu freon a acestuia, instalarea camerelor de supraveghere și instalarea centralelor termice.

Lista completă de servicii de instalare, precum și prețul și disponibilitatea acestora la nivel de județ sau oraș pot fi consultate în magazinele Flanco.

80% din spațiile de retail livrate în prima jumătate din 2018 se află în orașe secundare și terțiare. Proiectele de retail în construcție CITEȘTE ȘI 80% din spațiile de retail livrate în prima jumătate din 2018 se află în orașe secundare și terțiare. Proiectele de retail în construcție

Înființat în anul 1994, Flanco este unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.400 de angajați, compania deține o rețea de 130 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 92 de orașe.

Flanco Retail a consemnat, în primul semestru, vânzări de 369 milioane lei, cele mai mari din istoria companiei pentru acest interval de timp, în creștere cu 12% față de perioada ianuarie – iunie 2017. Anul trecut, potrivit www.termene.ro, afacerile companiei au crescut la 983,33 milioane de lei, iar profitul net a atins 5,18 milioane de lei, de la 3 milioane de lei în 2016.

Acționarii companiei sunt omul de afaceri Iulian Stanciu - 99,9999% și Dragoș Sîrbu - 0,0001%, conform www.termene.ro.

Principalul concurent al Flanco Retail este Altex, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
flanco
servicii clienti