FOTO IKEA recheamă un produs în magazinele din România și rambursează toți banii

FOTO IKEA recheamă un produs în magazinele din România și rambursează toți banii

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2022

IKEA recheamă scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, întrucât există riscul de cădere și vătămare. IKEA le recomandă tuturor clienților care au cumpărat scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, să nu îl mai folosească și să contacteze IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Siguranța clienților este prioritatea principală la IKEA. Așadar, rechemăm scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv (22 reprezintă anul, iar 21 reprezintă săptămâna în care a fost fabricat produsul) din cauză că există riscul ca baza piciorului în formă de stea a scaunelor să se rupă și să cauzeze căderea și vătămarea utilizatorului”, transmite Ikea într-un comunicat.

Spartan închide toate operațiunile din Austria și suspendă dezvoltarea în această țară după doar un an CITEȘTE ȘI Spartan închide toate operațiunile din Austria și suspendă dezvoltarea în această țară după doar un an

„IKEA le recomandă tuturor clienților care au cumpărat scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, să nu îl mai folosească și să îl returneze în orice magazin IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs.”, transmite compania.

„IKEA dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor și de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile și standardele aplicabile pe piețele unde sunt vândute. Cu toate acestea, am aflat că există posibilitatea ca baza piciorului, în formă de stea, a scaunului rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, să se rupă”, spune compania.

Scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, se poate returna în orice magazin IKEA pentru o rambursare integrală a sumei plătite pe produs. Nu este necesară o dovadă a achiziției (bon fiscal), scrie Hotnews.ro.

Marcajul de nume și dată de pe produs se află sub scaun, ștanțat în materialul șezutului scaunului.

„Pentru informații suplimentare, accesează www.IKEA.ro sau contactează IKEA la numărul de telefon (021-407.45.32). IKEA își cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această rechemare”, mai transmite compania.

FOTO IKEA recheamă un produs în magazinele din România și rambursează toți banii

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea
scaun