FOTO Lidl retrage din România un produs pentru că are Salmonella. Clienții își vor primi banii înapoi

FOTO Lidl retrage din România un produs pentru că are Salmonella. Clienții își vor primi banii înapoi
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mar 2018

Lidl România retrage din magazinele sale articolul „Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g", produs de compania austriacă Estyria Naturprodukte GmbH, deoarece, în urma unor verificări interne, într-o probă a fost depistată bacteria Salmonella.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Salmonella este o bacterie care poate provoca grave afecțiuni ale sistemului digestiv. 

”Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (salmoneloza). Întrucât nu poate fi exclus vreun risc asupra sănătății, clienții sunt rugați insistent să țină cont de aceasta rechemare și sa nu consume produsul în cauză”, informează Lidl.

Producătorul de apă minerală Bilbor a fost scos din nou la vânzare, dar la un preț și mai mic CITEȘTE ȘI Producătorul de apă minerală Bilbor a fost scos din nou la vânzare, dar la un preț și mai mic

Cumpărătorii care returnează produsul își vor primi banii înapoi, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal, a mai anunțat retailerul german.

FOTO Lidl retrage din România un produs pentru că are Salmonella. Clienții își vor primi banii înapoi

 
Retailerul german Lidl este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din Europa, activând în 27 de țări europene și având peste 140 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 215.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Retailerul a intrat pe piața locală în 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. Retailerul este parte a grupului german Schwarz, care mai deține în România rețeaua de hipermarketuri Kaufland, liderul pieței locale de retail.

viewscnt
Afla mai multe despre
lidl
golden sun bio organic cereale amaranth
estyria naturprodukte gmbh
salmonella