FOTO McDonald’s - restaurantul cu numărul 100 în România

FOTO McDonald’s - restaurantul cu numărul 100 în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 nov 2023

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, a deschis cel de-al 100-lea restaurant pe piața locală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Amplasat în incinta Severin Shopping Center, pe bulevardul Mihai Viteazul nr. 78, noul restaurant de tip Drive-Thru este primul din Drobeta-Turnu Severin și face parte din planul de expansiune al companiei pentru anul 2023.

Nou jucător: Un mare producător de băuturi din cartofi intră în România CITEȘTE ȘI Nou jucător: Un mare producător de băuturi din cartofi intră în România

Investiția noului McDonald's s-a ridicat la aproximativ 1.5 milioane de euro.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 100 de restaurante în 30 de orașe, dintre care 53 restaurante cu McDrive și 57 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de peste 5.400 de angajați.

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. 

FOTO McDonald’s - restaurantul cu numărul 100 în România

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald’s
restaurant