FOTO NEPI a deschis mall-ul din Piatra-Neamț, investiție de 25 milioane euro

Profit.ro
Profit.ro
scris 1 dec 2016

Fondul sud-african de investiții New Europe Property Investment (NEPI) a deschis astăzi centrul comercial Shopping City Piatra-Neamț, o investiție de 25 de milioane de euro, a cărui ancoră este un hipermarket Carrefour de 7.500 metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mall-ul are o suprafață închiriabilă de 27.900 de metri pătrați în Piatra Neamț, oraș care are 86.000 locuitori, iar 245.000 de persoane locuiesc la maxim 45 de minute de mers cu mașina de centrul comercial.

NEPI începe în 2017 construcția unui centru comercial în Râmnicu Vâlcea și extinde mallurile din Sibiu și Galați CITEȘTE ȘI NEPI începe în 2017 construcția unui centru comercial în Râmnicu Vâlcea și extinde mallurile din Sibiu și Galați

Primul hipermarket Carrefour din regiune are circa 330 de angajați.

Noul centru comercial aduce în premieră și primul cinematograf multiplex ultra-modern din regiune, Cinema City, ce va fi inaugurat în a doua parte a lunii decembrie și va fi dotat cu șase săli.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, Shopping City Sibiu, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva  și alte centre comerciale în întreaga țară, dar și în Serbia și Slovacia. NEPI deține și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în București, City Business Centre în Timișoara și The Office în Cluj.

viewscnt
Afla mai multe despre
nepi
carrefour
piatra-neamț